Bag G.U.D.s Slør

Foredrag v. Marianne Juul
Søndag kl. 13.00 – 13.45 i privatsikring lounge – 2. sal

Der findes store essentielle spørgsmål som ”hvad er meningen med livet?”, ”har jeg en opgave, jeg er sat i verden for at løse?”, eller ”er der mere mellem Himmel og Jord?”

Mange mennesker forsøger at tilegne sig visdom gennem forskellige spirituelle retninger og aktiviteter. Men hvordan får man adgang til den skjulte, universelle visdom?
Værket “Bag G.U.D.s Slør” er en del af forfatter Marianne Juuls livsopgave. Hun vil i dette foredrag forsøge at give et bud på svaret til ovenstående essentielle spørgsmål ved at knytte teosofi, filosofi, religion og videnskab sammen.

Alle har mulighed for at styrke sin intuition og erkende bevidsthedens omfang og få del i den universelle bevidstheds skatkammer af visdom. Bag G.U.D.s Slør ligger den universelle bevidsthed gemt. Men hvad er G.U.D.? Det kabbalistiske Livets Træ optræder i mange former, og Marianne Juul har forsøgt at ’vaske tavlen ren’ på livstræet.
I religiøse tekster er begreber som ærkeengle, hærskarer, stråler, keruber alle henvisninger til ’cirklerne’ i Livets Træ. Cirklerne er ikke blot ’cirkler’, men cyklusser og spiraler. Og meget af visdommens mystik kan i dag forklares ved den moderne kvantefysik.

Marianne Juul

Omtale kommer snart…