Det bevidste valg, at vælge Jorden, livet og åndskraft – et foredrag om helhedstænkning, energi og mad

Foredrag v. Karl Henning Mikkelsen
Søndag kl. 13.00 – 13.45 i lokale 23 – 2. sal

Ved dette foredrag vil du møde en landmand, der har arbejdet med dyrkning af jorden med det udgangspunkt, at passe bedst muligt på jorden og at frembringe/ dyrke afgrøder/ varer af den højst mulige kvalitet.

Du vil få en forståelse for forskellene mellem konventionel, økologisk, regenerativ og biodynamisk landbrug og hvilken forskel det gør på den kvalitet, der produceres.

Egne oplevelser og erfaringer med jordstruktur, balance, planternes modstandskraft og kvægets betydning i det helhedsorienterede landbrug. Der vil blive fortalt om det arbejde det gøres i udvikling af nye kornsorter og der vil blive talt om frekvens og fokus på det nye der vågner i tiden.

Karl Henning holder sit foredrag med bagrund i et mangeårigt arbejde med Universets healende kræfter og ikke mindst som praktiserende biodynamisk landmand gennem de sidste 20 år. Foredraget vil give en dybere forståelse af betydningen af at tilvælge den kost, der er produceret/ skabt gennem et samarbejde med Naturen og åndskræfterne i mennesket og naturen. Der vil i høj grad blive stillet spørgsmål til de konventionelle måder at fremstille og udbyde fødevarer, men allervigtigst vil du få inspiration til handling og bevidste valg fremover.

Mere info findes på Biodynamisk forenings hjemmeside hvor flere podcast ligger klar til aflytning.

Karl Henning Mikkelsen

er udlært tømrer, bygningsingeniør, og biodynamisk landmand og har gennem en årrække afholdt foredrag om betydningen og de dybere værdier i den biodynamiske tilgang til dyrkning af jorden.
Energiarbejder siden midten af 90érne.
Dyrkning af Jorden og det vi spiser er så meget mere end noget rent fysisk.