Bliv fri for rynker, smerter og andre gener med Bioptron-lys

Foredrag v. Caitanya Candradasa
Søndag kl. 11.00 – 11.45 i lokale 3 – 1 . sal

Forestil dig en pille, der helt uden bivirkninger kunne fjerne rynker, smerter og andre gener. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men hvad nu, hvis vi fortalte dig, at den nyeste teknologi inden for lyshealing, Bioptron-lys, kan gøre netop dette?

Bioptron-lys er en revolutionerende metode, der ikke kun er sikker og effektiv, men også er blevet anerkendt med flere internationale priser for sin evne til at lindre smerter og forbedre hudens tilstand. Behandlingerne er baseret på polariseret lys, der trænger dybt ind i huden og stimulerer kroppens naturlige helingsprocesser. Det betyder, at du kan opleve mindre smerte, reduceret inflammation og en mere ungdommelig hud – helt uden bivirkninger.
Denne teknologi er ikke kun for dem, der søger kosmetiske forbedringer, men også for dem, der ønsker en naturlig og ikke-invasiv løsning på kroniske smerter og andre helbredsproblemer.
Bioptron-lys tilbyder en blid, men effektiv behandling, der kan integreres i din daglige rutine, helt uden at skulle forlade dit hjem, og hjælpe dig med at opnå en bedre livskvalitet.

Vi inviterer dig til at deltage i vores kommende foredrag, hvor du vil lære mere om, hvordan Bioptron-lys fungerer, og hvordan det kan hjælpe dig.
Vores eksperter vil forklare de videnskabelige principper bag teknologien, dele succesfulde resultater og demonstrere, hvordan du selv kan få glæde af denne banebrydende behandling.

Læs mere på: Biolaser.dk. Her kan du også se video’er, med kunder der udtaler sig om, hvordan de er blevet fri fra smerter, bl.a. fra fibermylogi, rygproblemer og mere.

Caitanya Candradasa

har brugt det meste af sit liv på selvudvikling, er certificeret Bhakti-yoga lærer samt certificeret master-coach, med speciale i spiritualitet og sundhed, han har givet tusindvis af foredrag, i Danmark, USA, Indien samt de mange lande i Europa.

Som ung teenager blev Caitanya mere og mere tiltrukket af det spirituelle og undersøgte et bredt udvalg af forskellige selvudviklings processer. I 1995 valgte han livet som bhakti-yoga munk, for fuldstænding at kunne hengive sig til sin spirituelle udvikling. Siden 2015 har Caitanya studeret de healende egenskaber i Bioptron-lys og har hjulpet mange menesker til et bedre liv fri for smerter.