Nutidens Alkymist; Seeren, Healeren og Guldsmeden – Sjælssmykker til personlig udvikling

Foredrag v. Adam Mads Heindorf
Søndag kl. 11.00 – 11.45 i Lokale 4 – 1. sal

Adam Mads Heindorf er nutidens alkymist, der forener det fysiske og det åndelige gennem sine sjælssmykker, som redskaber til personlig udvikling.
Med en meditativ tilgang i sin spirituelle forståelse skaber han små kunstværker, der går ud over det æstetiske og bliver til dybt personlige og betydningsfulde symboler.

Adam vil fortælle om sit arbejde som kanal for klarsyn og healing, hvor han går i en trancetilstand for at se sjælsbilledet. Han tuner ind på den enkeltes energi og skaber smykker, der afspejler sjælens dybeste essens. Under sessionen tager sjælssmykket form ud fra både de symboler, ædelmetaller og ædelstene som støtter din healingsproces. Et sjælsbillede er et kraftfuldt redskab til selvudvikling og forståelse, hvor du selv er en aktiv del af processen. Det er en invitation til at forbinde med din indre kerne – og blive bevidst om de symboler der resonerer indeni dig.

Samtidig deler han sin passion for guldsmedehåndværket, kreativiteten, krystaller og ædelstene.

Gennem Adam Mads Heindorfs foredrag får deltagerne mulighed for at fordybe sig i processen bag skabelsen af sjælssmykkerne. Fra den meditative indstilling til den kreative udfoldelse. Hør mere om hvordan sjælssmykker kan være en kilde til bevidsthed.

Adam deler også sin egen spirituelle rejse – mødet med sin spirituelle læremester – det 5-årige intense forløb – og sin spirituelle åbning gennem tantrisk procesarbejde – samt integrationen af spiritualiteten i hverdagen.

Foredraget er samtidig inspiration til hvordan du selv forener din egen spiritualitet i hverdagen og arbejdslivet. Hvordan bygger du videre på det fundament du allerede har og samtidig åbner op og udfolder dit potentiale.

Spiritualitet er noget vi alle bærer på som mennesker. Man kan gå rundt med en sovende iboende spiritualitet i mange år – indtil der pludselig er en dør som åbner sig… hvor man møder lige netop de mennesker man skal møde.

Under foredraget vil Adam desuden guide en kort healende meditation – hvor alle kan være med uanset erfaring.

Adam Mads Heindorf

er født i 1985 og opvokset på en økologisk gård i den langelandske natur.

Han åbnede sit første guldsmedeværksted ved Tranekær Slot i 2002. Siden 2008 har Adam haft forretning og værksted på Gothersgade 105 i København. Opstarten i hovedstaden blev hurtigt til et karriereræs hvor han også begyndte at lave smykker til både kendte, kongelige og Hollywood stjerner.

Efterfulgt af en længere årrække med et seriøst og intenst arbejde med en spirituel mentor som læremester. Hvor fokus har været tantrisk bevidsthedsarbejde gennem healing, klarsyn, symboler, chakraer, tantrisk energi, kreativitet, meditation, personlig udvikling og spirituel bevidsthed generelt. Her tog hans liv en markant drejning til at slippe karriereræset og fokusere på at integrere spiritualiteten i både arbejdet og hverdagen.

Gennem tiden har Adam lavet mange forskellige spirituelle smykkeprojekter, blandt andet; englesmykker i samarbejde med Anne-Marie Østersø, mala bedekæder til Tibet Charity og chakra smykker i samarbejde med Jette Holm. I dag er Adams fokus på at kombinere sit kunsthåndværk og spiritualitet til at lave sjælssmykker.

Adam er grundlægger og leder af Adamas Centeret – et spirituelt udviklingscenter på Langeland, hvor der fokuseres på de 8 åndelige principper: Kærlighed, Ærlighed, Nærvær, Ydmyghed, Tilgivelse, Mod, Tillid, og Fornyelse.

Centeret opstod ud fra mentorforløbet, hvor vækstpotentialet blev tydeliggjort. Her arrangeres blandt andet foredrag, kunstudstillinger, kurser og festivaler hele året rundt, med mange forskellige undervisere fra både Danmark og Udlandet. I løbet af få år er det blevet en stor succes, med opbakning fra det fællesskab af mennesker der støtter op om stedet.

Her holder han også selv løbende både foredrag, workshops og kurser, med fokus på blandt andet; spiritualitet, kreativitet, kunsthåndværk, bevidsthed, tantra, seksualitet, meditation, yoga, dans, kanalisering, energicirkulation, symbolik og healing. Til foråret kan du f.eks. lære om guldsmedehåndværket og den kreative skabelsesproces på kurset “Spirituelle smykker” – og til efteråret kan du få inspiration på kurset “Væk din iboende spiritualitet”.