At finde sin Dharma – en rejse mod livets formål

Foredrag v. Camille Hammerich
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i Lokale 4 – 1. sal

Dharma er et begreb, der stammer fra den indiske filosofi, og det kan oversættes til “livsformål” eller “den rette vej”.

At finde sin Dharma handler om at finde ud af, hvad du er her for at gøre – dit unikke bidrag til verden. Men hvorfor er det så vigtigt at finde sin Dharma?

I en verden, hvor vi konstant bombarderes med forventninger, mål og krav, kan det være let at miste sig selv. Mange af os følger stier, der er lagt af andre – forældre, samfund eller kulturen omkring os. Vi jager måske karrieremål, penge, status eller andres anerkendelse uden at spørge os selv: “Er dette virkelig det, jeg ønsker?”

Dharma handler om at gå fra et liv drevet af ydre forventninger til et liv i overensstemmelse med vores indre kald.

Vejen mod at finde sin Dharma er ikke altid let. Den kræver mod til at sige nej til det, der ikke tjener dig, og ja til det, der måske føles skræmmende eller usikkert. Der vil være tvivl, frygt og modstand – både fra dig selv og fra omverdenen. Men det er netop i disse øjeblikke, at du vokser.

At finde sin Dharma er en kontinuerlig proces – ikke en destination. Det handler om at leve autentisk og være tro mod dig selv.

Til foredraget får du en masse redskaber til hvordan du styrker dit mod, finder din Dharma og bliver sund og rask i livet. Vores krop sladrer – hele tiden – og når vi ikke lever i vores Dharma ”larmer” kroppen… Så vi SKAL finde vores livsformål og turde leve det NU. Vi skal bl.a. kigge på de fem kærlighedssprog – et redskab til at komme nærmere sin Dharma. Jeg glæder mig til at dele ud af min vej til min Dharma – hvad jeg brugte for i dag at leve et liv i balance, sundhed og ro.

Camille Hammerich

forfatter, foredragsholder og astrolog